Mededelingen

ALV 27 augustus 20:00 uur: meld je aan!

Op donderdag 27 augustus aanstaande vindt er in de kantine een algemene ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering worden onder andere de financiën van het afgelopen jaar gepresenteerd en zal de begroting voor komend seizoen toegelicht worden.

Voor een volledig overzicht van de te bespreken punten wordt verwezen naar de agenda. 2020-08-27 agenda ALV Amicitia VMC.

Het verslag van de vorige vergadering, de jaarrekening en de begroting kunnen een half uur voor aanvang van de vergadering ingezien worden.In het geval je bij de ALV aanwezig wil zijn, verzoeken we je je aan te melden via secretaris@amicitiavmc.nl!

Dit heeft ermee te maken dat we in een corona-proof opstelling moeten vergaderen en de ruimte in de kantine is nu eenmaal beperkt. Vanzelfsprekend willen we niemand de toegang ontzeggen. Een indicatie van hoeveel leden komen is voor ons van belang bij het maken van de opstelling. Indien nodig kunnen we uitwijken naar buiten; hopelijk houden we het droog…

To Top