Mededelingen

Jan Potma nieuwe Hoofdtrainer Amicitia VMC

Jan Potma nieuwe Hoofdtrainer Amicitia VMC

De A-en B-selectie van Amicitia VMC staan komend seizoen 2022-2023 onder leiding van de nieuwe Hoofdtrainer Jan Potma. Het Bestuur en de TC onderstrepen met deze keus de voortzetting van het nieuw beleidsplan om over 5 jaar uit te komen in de 2e Klasse.
Voorzitter Peter Rutgers: “Jan heeft vele succesvolle jaren op meerdere niveaus op zijn palmares als trainer en hij heeft ook oog voor het groepsproces. Dit laatste is bij onze club belangrijk omdat we een deel van de selectie willen verjongen”. Met Jan gaan we de Staf versterken en gesprekken over de assistent trainer en de trainer B-selectie zijn gaande. Bij de B-selectie zal komend seizoen een nieuwe trainer voor de groep komen te staan. Johan Tukker blijft komend seizoen weer de keeper training verzorgen en dat geldt ook voor de medische & sportverzorging door MCZ. Wij wensen Jan veel succes én plezier bij de Selectie teams!

 

 

 

To Top