Mededelingen

Open Training donderdag 25 mei voor nieuwe selectiespelers

Open Training vrijdag 12 mei 19.30 uur is verplaatst naar donderdag 25 mei van 19.30 tot 20.30.

Na de training is er een nazit waarin de TC het spelerspakket presenteert en de Staf aanwezig is om de plannen voor seizoen 23/24 te verduidelijken en vragen van de spelers te beantwoorden. Extra Versterkingen zijn Welkom!

De TC én Staf zijn nog in gesprek met andere potentiële spelers. We zien de 1e en 2e selectie als één grote groep, we trainen op dezelfde tijdstippen, de sportverzorging is voor de hele groep beschikbaar en we gaan met beide selecties gezamenlijk de voorbereiding doen voor het nieuwe seizoen. Nieuwe kandidaat spelers kunnen zich laten informeren door onze Hoofdtrainer Jan Potma (06-5393.7843) of mail naar tc@amicitiavmc.nl. Aanmeldingen voor deze Open Training kan via Jan Potma of per mail naar de TC.

To Top