Lidmaatschap

Wil je ook lid worden van deze leuke voetbalclub in Groningen? Dit kan eenvoudig online via het online inschrijfformulier van de KNVB.

Heb je vragen of zijn er zaken niet duidelijk? Dan kun je contact opnemen met Sisca Sytema of Laurens de Wit van de ledenadministratie door een mail te sturen naar ledenadministratie@amicitiavmc.nl. In principe wordt binnen een week de mail beantwoord.

Contributies 2023/2024

Amicitia VMC int de contributie via ClubCollect. Via e-mail of sms worden de leden geïnformeerd over de betaalmogelijkheden.

Jeugd 2023/2024

Teams Contributie
Puppies € 75
JO7 € 100
JO 8/9 €135
JO10 € 140
JO11/12 € 150
JO13 € 155
JO14/JO15 € 165
JO16/17 € 170
JO 18/19 € 170

Alle jeugdleden die in wedstrijdverband spelen ontvangen een tenue van de vereniging. Hiervoor wordt € 35,- kledinghuur gevraagd, dit bedrag is niet meegenomen in bovengenoemde contributiebedragen.

Senioren 2023/2024

Categorie Contributie
 7×7 (35+/45+) / Walking Football  €  75
Senioren jonger dan 25  € 180
Senioren  € 200
Trainingslid  €  105
NSL €   60
Club van 50  €  50

Rekeninggegevens: IBAN: NL63 INGB 0000948225 t.n.v. vv Amicitia VMC

Digitale spelerspas

Alle spelende KNVB-leden vanaf de JO9 moeten in het bezit zijn van een digitale spelerspas. De KNVB heeft hiertoe besloten. Dit betekent dat kandidaat-leden die 11 jaar of ouder zijn samen met het inschrijfformulier een recente foto moeten aanleveren. Deze foto ontvangen we het liefst digitaal. Eis is dat het hoofd duidelijk herkenbaar afgebeeld staat zodat een scheidsrechter de foto en speler goed kunnen vergelijken bij een eventuele pascontrole. Voor het vervaardigen van de spelerspas is toestemming nodig van de speler/speelster of zijn/haar ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Overschrijving

Voor nieuwe spelers, die bij Amicitia VMC komen voetballen en korter dan 3 jaar geleden elders gevoetbald hebben, moeten we een overschrijving aanvragen. De oude club zal dan beoordelen of aan alle verplichtingen voldaan zijn en de overschrijving goedkeuren als dat het geval is. Meld je ook altijd af bij je oude club zodat ze je uit kunnen schrijven.

Overschrijvingen voor het nieuwe seizoen dienen voor 15 juni plaats te vinden. Gedurende het seizoen kunnen spelers in de A categorie alleen in de winterstop overgeschreven worden. Met dispensatie (bv verhuizing of wijziging in werksituatie) is overschrijving misschien wel mogelijk. Voor spelers in de B categorie en de jeugd gelden minder strenge regels.

Afmelden/Mutaties

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen rechtstreeks via de ledenadministratie. Dit kan schriftelijk of per mail. Voor alle leden (en hun ouders) geldt, dat het onderling afmelden of doorgeven van mutaties bij trainer, leider en/of bestuurslid niet voldoende is en er altijd een schriftelijke of online afmelding/mutatie bij de ledenadministratie vereist is. Een seizoen loopt van 1 juli tot 1 juli het jaar daarop. Bij afmeldingen na 1 juli worden er kosten in rekening gebracht omdat je dan al ingeschreven bent bij de KNVB en wij hiervoor al kosten hebben gemaakt.

 

To Top