Sponsors

Amicitia VMC is met meer dan 500 leden in de Stad Groningen een middelgrote club en al vanaf 1929 niet meer weg te denken uit Stad. De club besteedt aandacht aan alle teams.

De vereniging is van oorsprong een zondagclub en heeft al enkele decennia een zaterdagafdeling. De landelijke tendens van zondag naar zaterdag is ook bij ons gaande:

Naast de 4 zondag teams zijn er nu 9 heren teams op de zaterdag actief. De damesafdeling is met meerdere teams heel zichtbaar, sfeerversterkend en actief binnen de vereniging. Daarnaast heeft Amicitia VMC een bloeiende en groeiende Jeugdafdeling met meer dan 300 jeugdleden waaronder meerdere meisjesteams. Deze is ondergebracht in de SJO Coendersborg, een  samenwerkingsverband met de andere clubs op ons sportpark.

Het huidige vlaggenschip Zaterdag 1, uitkomend in de 4e Klasse Noord, zit vol ambitie om hogerop te komen. Met een brede Zaterdag 1&2 selectie, versterkingen van buitenaf en doorstromende jeugdspelers, alsmede de uitgebreide faciliteiten ziet de club daar zeker toekomst in.

De gezellige, vriendschappelijke sfeer zorgt voor een hoge positieve uitstraling, zowel intern als naar buiten toe, en hier wil de sponsorcommissie graag een steentje aan bijdragen.

Het nieuwe sponsorplan met o.a. extra sponsorclub activiteiten is van toegevoegde waarde voor zowel de huidige als nieuwe sponsoren. Wij willen graag de sponsoren bij onze mooie en gezellige club betrekken!

Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden af te stemmen.

Met sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie Amicitia V.M.C

Sponsorbrochure 2021-2023

To Top