Mededelingen

Zeer geslaagde nieuwjaarsborrel in de kantine afgelopen zaterdag!

Afgelopen zaterdag, zaterdag 6 januari, vond de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine. Een feestelijke bijeenkomst met, door de er omheen geplande (trainings)activiteiten, een aardige opkomst. Echter viel de opkomst van de herenteams wat tegen.

De vrouwen daarentegen waren wederom ruim vertegenwoordigd. Door de bereidheid om zelfs in de winter door te trainen, had trainer Jonathan Schipper geen moeite om de vrouwen naar Coendersborg te krijgen. Dit had overigens niks te maken met de gezelligheid achteraf;). Daarnaast waren veel leden van zustervereniging ‘Vrienden van Amicitia’ aanwezig. Dit mede ingegeven door de Algemene Ledenvergadering van de ‘Vrienden van…’, die voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie werd gehouden in de bestuurskamer.

Naast dat de aanwezigen van vele hapjes werden voorzien, werd Addy de Wit met het befaamde speldje gehuldigd voor zijn 60 jarig lidmaatschap (zie foto boven). Ook werd het nieuwe jaar ingeleid met een toespraak van voorzitter Wim Boerkamp. Hier buitenom werd veel gezellig gekeuveld en werden er ook nog wat zangnoten gekraakt aan het eind van de avond. Het was nog lang gezellig. De avond is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt aan alle aanwezigen. De club hoopt de rest van de leden in 2019 ook te treffen.

To Top