Wedstrijdverslagen

Doelpunten en carnaval op Coendersborg

 

Waar de bal weer rolde op Coendersborg was er dit maal ook wat anders gaande op het complex. De voorbereidingen voor het, door de feestcommissie georganiseerde, Carnavalsfeest waren in volle gang. In de tussentijd was er een vol programma voor de seniorenelftallen.

Zondag 1 mocht diep Friesland in om aan te treden tegen DTD. Met een 4-0 nederlaag op zak bleek de terugreis een lange. Voor aankomend weekend staat op ZATERDAGAVOND de wedstrijd tegen SC Stadspark op het programma voor zondag 1. De wedstrijd zal aanvangen om 19:00. Dit in verband met Pasen. Zondag 2 maakte er een waar spektakel van haar wedstrijd. Tegen GVAV-Rapiditas 4 werd het maar liefst 4-4. Verder kwam alleen zondag 4 in actie. Zondag 4 kende geen enkel probleem met Be Quick 1887 4. Een afgetekende 5-0 was het resultaat.

Zaterdag 1 wist de punten wel te behouden. Op het hoofdveld van het thuisspelende zaterdag 1 viel slechts één doelpunt, waardoor de uitslag zich laat raden: 1-0. Zaterdag 2 mocht afreizen naar Leek, waar het aantrad tegen VEV’67 5. Daar kwam zij één doelpunt tekort voor een puntje: 3-2. Zaterdag 3 mocht op het veld van Blauw Geel haar kunsten vertonen tegen Mamio 5. Tegen het internationale team werd met 4-2 gewonnen. Het enige seniorenteam wat nog een weekje moest wachten om te voetballen was zaterdag 4. Zaterdag 5 wist zowel de 0 te houden als de punten te pakken. Op bezoek in Stadskanaal bij SJS 4 werd solide met 0-2 gewonnen. Zaterdag 6 kwam oude bekenden tegen in de vorm van Helpman 6. Deze pot mocht zeker niet verloren worden en dat gebeurde dan ook niet. Er werd een keurige 4-2 genoteerd.

De vrouwen 1 wist het net niet waar te maken tegen Zuidhorn VR1. In de thuiswedstrijd werd nipt met 2-3 verloren. De vrouwen 2 wist haar uitwedstrijd te winnen van Groninger Boys VR1. Met een 1-5 overwinning op zak kwamen de vrouwen in de kantine Carnaval vieren.

Betreffende het carnaval: complimenten aan de feestcommissie. Er was een stijgende lijn aan partijgangers te zien ten opzichte van de afgelopen party. Zet dit door! 

To Top