Mededelingen

Iedereen bedankt voor de bijdrage bij het mutsen-project!

Voor de winter aan zijn er mutsen verkocht in de kantine die door eenieder trouw gedragen zijn. Het geld wat hiermee verdient is gaat naar het goede doel. Anja, initiatiefneemster van dit project wil middels het onderstaande bericht iedereen bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd.

Afgelopen periode heb ik samen met een aantal dames voor KWF mutsen verkocht met het logo van Amicitia. Nog niet alle mutsen zijn verkocht maar het wordt komend jaar vast wel weer winter en raken we ze vast nog wel kwijt. Vorig jaar is er bij mij borstkanker geconstateerd, na een heel zwaar traject en maanden ziekenhuis opname gaat het inmiddels goed met mij, de tumor is weg en nu maar hopen dat de kanker wegblijft. Ik zit nu in het natraject en hoop na de zomervakantie weer het veld te kunnen betreden. Dit geldt niet voor iedereen en daarom ga ik in 2019 de Alpe d’ Huzes beklimmen, vandaar ontstond ook het idee voor de verkoop van mutsen. Hierbij hopen we dat er weer zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek zodat er nog meer mensen net als ik hun leven weer terug krijgen. Er is een behoorlijk bedrag opgehaald voor het goede doel. Hiervoor wil ik, Anja, iedereen van harte bedanken!

To Top