Wedstrijdverslagen

Alle seniorenteams eindelijk weer in actie

 

Waar menig team een van de afgelopen weekenden over heeft moeten slaan, mochten alle seniorenteams eindelijk weer aantreden in het afgelopen weekend.

Zondag 1 mocht afreizen naar Norg om aan te treden tegen Gomos 1. De plaatselijke vereniging bleek sterk door de opgedane oefening, want zij wist zondag 1 met 3-0 te verschalken. Jammer voor zondag 1, die de rug zal moeten rechten om tegen v.v. Oerterp van aankomend weekend wel de volle punten te halen. De thuiswedstrijd vangt aankomende zondag aan om 14:30. Kom allen de ploeg van trainer Joop van Dalfsen aanmoedigen, men kan de positieve energie van een groot publiek goed gebruiken.

Zondag 2 pakte Veendam 1894 3 in. De overwinning naast de Langeleegte smaakte zoet: 0-2. Zondag 3 verloor in en tegen Haren nipt met 3-2. Zondag 4 maakte het ontzettend spannend tegen Blauw Geel’15 3. De wedstrijd werd nipt gewonnen door de buren met 5-4. Zondag 5 verloor met duidelijke cijfers met 1-5 van VVK 4.

Op zaterdag kwam zaterdag 1 niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Achilles 1894 1. In de heuse topper tussen de nummer twee en drie was het spel vrij pover, maar had zaterdag 1 recht op de drie punten. Het mocht niet zo zijn voor de ploeg van Jakob Zwart, die afgelopen week zijn contract met een jaar verlengde.

Zaterdag 2 wist het niet te bolwerken tegen Lycurgus 6. Op eigen veld werd nipt met 1-2 verloren. Zaterdag 3 kende geen enkel probleem met SC Stadspark 6. De avondwedstrijd werd met 2-5 afgesloten. Zaterdag 4 speelde een normale middagwedstrijd, maar verloor deze wel tegen koploper Groen Geel 6 met 1-4. De scheidsrechter bij zaterdag 5 mocht z’n telraam uit de kast halen, die stokte bij 8-1 voor zaterdag 5 in de wedstrijd tegen FC Zuidlaren 3. De conditietrainingen werpen hun vruchten af. Ook zaterdag 6 won dik. Door de 1-6 overwinning op Be Quick 1887 4 staat zaterdag 6 op verliespunten bovenaan. Is het kampioenschap aanstaande?

Als het zonnetje blijft schijnen en men de pijntjes achterwegen laat kunnen alle teams de midweekse wedstrijden ook inhalen. Aan eenieder veel succes bij de marathonprogramma’s die menig team door de inhaalwedstrijden af moet leggen.

To Top