De vrijdagavond in de spotlight met een wedstrijdprogramma

Normaliter staat de vrijdagavond bekend als gezellige trainingsavond. Dat was afgelopen vrijdag niet anders. Deze werd echter ook gekleurd door de Vrouwen 3, 35+ en 45+.

Het weekend werd afgetrapt door de vrouwen 3, de 35+ en de 45+. De vrouwen 3 mochten in de 7×7 competitie een tweetal wedstrijden afwerken. In beide wedstrijden werd de zelfde uitslag neergezet. Spijtig genoeg zonder punten te verdienen. Zowel tegen NEC Delfzijl VR2 als tegen Groen Geel VR6 werd met 3-0 verloren.

De 35+2 mocht drie wedstrijden spelen en ook daar helaas geen punten. Tegen Mamio werd met 0-1 verloren, tegen FC Zuidlaren met 4-0 en tegen Gorecht 35+1 werden weliswaar twee doelpunten gescoord, maar Gorecht maakte er vier meer: 2-6.

De 45+1 vergaarde wel een mooi aantal punten. Tegen Mamio 45+1 werd dan nog gelijkgespeeld (2-2), maar tegen Peize 45+1 en SC Stadspark 45+1 werd de volle mep behaald. De wedstrijden werden beiden met 2-1 gewonnen. Hierdoor konden er 7 punten bij worden geschreven.

To Top