Competitiewedstrijd

Inhaalweekend houdt grootste deel jeugd wederom thuis

Waar in de laatste periode meer niet dan wel wordt gevoetbald, was het dit weekend voor het overgrote deel wederom raak. Het inhaalweekend gooide voor velen roet in het eten.

Hierdoor werden er slechts vier jeugdwedstrijden gespeeld. Het oudste elftal dat speelde was de JO15-1G. Zij mochten afreizen naar Harkstede, waar zij aantrad tegen de JO15-1. Er werden spijtig genoeg geen punten gehaald. Harkstede bleek met 3-1 te sterk.

Ook de MO15-1 mocht aantreden in een uitwedstrijd. De meiden mochten de weg naar Roden MO15-1 inslaan, en met succes! Er werden keurig twee doelpuntjes gemaakt en de Amicitia doelvrouw hoefde zelf niet te vissen met een mooie 0-2 overwinning tot gevolg.

Dat waren de enige punten die in de vier wedstrijden voor de Amicitia jeugd konden worden bijgeschreven. Het combinatie-elftal ST Amicitia VMC/Oranje Nassau JO13-2G kende geen succes in en tegen Eenrum. In de plaatselijke JO13-1G kende JO13-2G haar meerdere. De wedstrijd eindigde in 11-3.

De JO11-1 trad thuis aan tegen Zuidhorn JO11-1 en was daarmee het enige thuisspelende jeugdteam. JO11-1 kende in Zuidhorn JO11-1 een sterke tegenstander. De wedstrijd werd met 1-7 verloren.

Overigens is de jeugdcommissie ontzettend druk, wat zij doorgaans sowieso al zijn, met de tenues voor de jeugdteams. Zo zijn er afgelopen week grotere maten voor de JO17 gekomen. De jongere elftallen mogen gebruik maken van de overgebleven kleding. Hulde aan de jeugdcommissie!

 

To Top