Junioren

Jeugd maakt vele goals voor de vrije weekenden aan

De jeugd kon alle energie nog even van zich afspelen voordat de vrije weekenden aan de deur kloppen. Dit wederom met wisselend succes, maar geen afnemend plezier. Er werd weer (heel) veel gescoord, met weer winstpartijen dan afgelopen weekend. Dit desondanks het gering aantal teams dat in actie kwam.

JO17-1 hoefde niet in actie te komen dit weekend, waardoor de onder 15 de oudste leeftijdscategorie was die in actie kwam. MO15-1 moest het in eigen huis afleggen tegen TLC MO15-1. De wedstrijd werd afgesloten met 0-6. Hiervan doet leider Rico een kort verslag:

‘MO15-1 verliest met 6-0!van TLC maar dat team was een maatje te groot en dan vooral fysiek. De meiden hebben zich kranig verweerd maar toch ook zelf geprobeerd goed te voetballen. Een opsteker, zeker als ze zo door blijven voetballen.’

In de wedstrijd van JO15-1G vielen ook zes goals en ging de JO15-1G zelf met de punten aan de haal. De thuiswedstrijd tegen FC Assen JO15-3 eindigde in 5-1. 

De JO13-1G wist met 2-3 te winnen op de Esserberg. Hier was Be Quick 1887 JO13-4G de tegenstander. ST Amicitia VMC/Oranje Nassau JO13-2G kende een pijnlijk middag tegen De Fivel JO13-2G. De wedstrijd eindigde in een stevige 14-0 nederlaag. 

Alle JO11-teams mochten wel aantreden. De JO11-1 maakte het hartstikke spannend tegen GRC Groningen JO11-1, maar moest de overwinning uiteindelijk aan de tegenstander laten: 3-4. Ook van JO11-2 deed Rico kort verslag:

’11-2 verliest met 3-1 van HFC. De boys hebben ondanks het resultaat erg goed gevoetbald en kansen gecreëerd maar ja er moeten er wel een aantal in.’

JO11-3 mocht afreizen naar SC Stadspark, waar zij de JO11-3 trof. Het werd in deze wedstrijd (helaas) 4-0 voor SC Stadspark. JO11-4 wist wel te winnen. Dit op bezoek bij Potetos JO11-2: 1-2.

Afsluitend met een heugelijk bericht: de JO10-1 heeft een heerlijke overwinning behaald. De jongens moesten er eventjes op wachten, maar het geduld is beloond! Op bezoek bij GVAV-Rapiditas JO10-5 werd vier keer gescoord en werd ook nog de nul gehouden. Zodoende dat de uitslag 0-4 bleek. Gefeliciteerd jongens, geduld en hard trainen wordt beloond!

Aankomende twee week geen jeugdvoetbal, waardoor er ook geen jeugdverslag zal komen. Wees gerust, trouwe lezer, na de break zal het verslag weer opgepakt worden.

To Top