Junioren

Luttel aantal puntjes deert de pret van de jeugd niet

Binnen de lijnen werden maar een schamel aantal punten behaald door onze jeugdelftallen, maar het kon de pret amper deren. In het eerste echte ‘korte-broekenweekend’ werd er genoten van de vreugd en het zonnetje.

 Dat zonnetje liet de JO17-1 weer weten wat verliezen was. De jongens waren het bijna vergeten, maar Helpman JO17-2 bezorgde de ploeg van Jelle Tamminga een 1-4 nederlaag. Jammer, maar JO17-1 staat er nog steeds hartstikke goed voor na de promotie in de najaarscompetitie. JO17-1 is nu mede koploper. Aankomende donderdag al mag JO17-1 weer aan de bak. De spannende derby tegen ST Blauw Geel/Oranje Nassau JO17-1G staat om 18:30 op het programma. Kom allen kijken!

In de thuiswedstrijd van JO15-1G werd het net slechts eenmaal gevonden. Tegen FC Grootegast bleven de punten door de 1-0 overwinning in eigen huis. De MO15-2 had het een stuk moeilijker. Zij moest de punten laten aan SJO STEO MO15-1. Er werd met 0-6 verloren.

JO13-1G moest de punten net laten aan VEV’67 JO13-2. In de thuiswedstrijd werd net met 2-3 verloren. Voor ST Amicitia VMC/Oranje Nassau JO13-2G was de terugreis naar Spijk gevoelsmatig een langere dan de heenweg. Dit door de 11-0 nederlaag tegen Poolster JO13-1.

JO11-1 kwam net als de JO13-1G thuis in actie tegen VEV’67. Tegen de JO11-1 van VEV’67 werd het 2-2. Een van de twee ploegen die hun wedstrijd wist te winnen was JO11-2. Zij verschalkte Groninger Boys met 5-2. JO11-3 verloor de derby tegen Oranje Nassau JO11-2 met 0-8. JO11-4 kende ook een mindere dag. Zij verloor met 9-0 op bezoek bij GEO JO11-1. JO10-1 mocht naar Eelde-Paterswolde afreizen om te spelen tegen v.v. Actief JO10-1 en moest daar tien goals slikken, terwijl het zelf één goal aan wist te tekenen.

Overigens werd er op maandag alweer druk vergaderd door de jeugdcommissie. Met de ‘Vrienden van Amicitia’ te gast werd er informatief en kritisch vergaderd. Voorafgaande aan de vergadering toonde voorzitter van de jeugdcommissie Rico Sloover zich een goede kok door de rest van de jeugdcommissie van eten te voorzien. 

 

 

To Top