Junioren

Veel goals bij veel gespeelde jeugd wedstrijden

Waar de weersomstandigheden zorgden voor het vertier was het voetbal eveneens eveneens om van te smullen. Met het spelplezier voorop kon er naar hartenlust gevoetbald worden. 

JO17-1 is weer terug aan kop van de competitie. De jongens wisten dit maal nummer laatst Onstwedder Boys JO17-2G met 0-3 te verschalken. Waar gaat dit eindigen in de 2e klasse van de voorjaarscompetitie? 

De JO15-1G mocht op bezoek in Gasselte bij SJO ZVC ’14. Tegen de plaatselijke JO15-1 werd een puntje behaald: 1-1. Michel van Es, trainer van JO13-1G, wist te vertellen hoe de wedstrijd van de JO13-1G was verlopen (hulde):

‘Jo13-1 wint 0-4 van Gorecht – even schrikken vh formaat/niveau vd tegenstander en 10+ keer bal in de sloot, maar na wat tactische omzettingen en van eigen kracht uitgaan 0-1 ruststand uitgebouwd.’

JO13-2G had een iets lastigere dag. Tegen ST Omlandia/GEO JO 13-2G werd het spijtig genoeg 0-7. Ook JO11-1 moest de punten aan de tegenstand laten. Tegen Harkstede JO11-1 werd nipt met 2-1 verloren. Ook JO11-2 moest een nederlaag incasseren. In en tegen Roden werd met 5-0 verloren. JO11-3 was de enige JO11 ploeg die punten wist te behalen, en hoe! Ook voor deze wedstrijd wist Michel van Es de pen te vinden (dubbel hulde):

‘Jo11-3 wint 1-13 uit bij Roden! Uit de App een ware doelpuntenregen opgemaakt: vanaf links werden Jan en op rechts Jelte in scorende posities gebracht. Een nieuw aanvalsduo lijkt gevonden! Waarschijnlijk gaven middenvelders fijne steekpassjes. Daarnaast pikte bijna iedereen nog een doelpuntje mee, ook de tegenstander 2 stuks.’

JO11-4 kwam niet verder dan een 1-4 nederlaag tegen FC Lewenborg JO11-5. JO10-1 moest wederom diep door de knieën. Engelbert JO10-1G was met 0-8 te sterk. 

Verder was de zon overheersend en daarmee het geluk beproefd. Volgend weekend belooft het weer rooskleurig te worden, dus kom allen het spelplezier van de jeugd aanschouwen!

 

To Top