Wedstrijdverslagen

Veel wedstrijden met bijzondere uitslagen voor de seniorenploegen

 

We beginnen dit weekendverslag met de vrouwen 3. Zij speelden vrijdagavond in de 7×7 competitie. Bij deze een quizvraag. Er werden 3 wedstrijden gespeeld waarin VR3 niet tot scoren kwam, maar wel 2 punten behaalden. Wat waren de uitslagen?

Hierbij het antwoord: 0-0 tegen Groen Geel VR6, 2-0 verlies tegen NEC Delfzijl VR2 en wederom 0-0 in de laatste pot tegen Gruno VR1. Aankomende vrijdag komen de vrouwen weer in actie.

Zondag 1 kende wederom een moeilijke middag. Met enkele routiniers die aan de wedstrijdselectie werden toegevoegd werd er met 0-6 verloren van Oerterp. De nacompetitie is bijna niet meer te ontlopen voor zondag 1. De club vraagt aan iedereen die zich geroepen voelt zich te melden voor de selectie, zodat we gezamenlijk in de tweede klasse kunnen blijven. Bij voorbaat dank.

Zaterdag 1 wist nipt te winnen op bezoek bij FC Zuidlaren 1: 1-2. Mede door dit resultaat staat zaterdag 1 nu op een gedeeltelijke derde plek. Echter hebben de ploegen die nabij staan twee wedstrijden minder gespeeld. 

Vrouwen 1 mocht twee potten kort achter elkaar spelen, en met succes! Op zaterdag werd Roden VR1 zakelijk aan de kant gezet, 2-1, en op dinsdag werd er wederom een thuiswedstrijd gespeeld en ook die werd gewonnen! Dit maal tegen de nummer laatst VKW. Het werd op de zonnige dinsdagavond 4-0. Zes punten in vier wedstrijden, chapeau! 

Zondag 2 maakte het gezellig in de thuiswedstrijd tegen Muntendam 2. Na een 1-4 achterstand werd alsnog met 6-4 gewonnen van de nummer laatst. Zondag 3 hield FVV 2 op een gelijkspel: 2-2. Zondag 4 hield de punten in eigen huis tegen FC Zuidlaren 3. Er werd afgesloten met een 4-2 uitslag.

Op zaterdag kwamen bijna alle senioren elftallen in actie. O ja, zaterdag 4 mocht weer eens een weekend wachten. Dit is voor de mannen zelf ook al geen verrassing meer. De heren hebben nog maar 12 potten gespeeld, waardoor zij de rest van het seizoen mogen ‘marathonnen’.

Zaterdag 2 wist Oranje Nassau 4 te verschalken in de derby. Het werd 2-4. Zaterdag 3 maakt TKB 13 zakelijk een kopje kleiner. Op zaterdag werd het 3-0, echter werd er op dinsdag met 1-3 verloren van Be Quick 1887 3. Zaterdag 5 kreeg spijtig genoeg klop van Potetos 3, 5-2, en zaterdag 6 verspeelde de koppositie tegen DIO Groningen 2. Hierdoor staat ditzelfde DIO Groningen 2 nu aan kop, op een punt gevolgd door zaterdag 6. 

Afsluitend met de vrouwen 2, die de verslaggever van dienst overigens nooit vergeet. De vrouwen speelden op een iets te laat tijdstip bij Groen Geel. Tegen Groen Geel 5 werd een klinische 0-1 over de streep getrokken. Dit betekent dat de vrouwen elftallen op zaterdag de volle mep pakten. Of dat ook gevierd is? Het antwoord laat zich raden.

 

To Top