Bestuur

Afscheid technische staf zondag 1 icm sponsordag op 20 mei

Niet alleen de sponsordag vindt plaats op 20 mei, ook zal er deze dag afscheid genomen worden van Joop van Dalfsen en Nico van der Laan. Het technische duo stopt bij zondag 1 na het huidige seizoen. Na jarenlang trouwe dienst wordt hier op deze dag bij stilgestaan. Ook wordt er van enkele spelers afscheid genomen, waaronder aanvoerder Tim van Dalfsen.

Hoofdtrainer Joop van Dalfsen neemt na zes jaar afscheid van Amicitia VMC. Onder leiding van Joop haalde zondag 1 voor het eerst in haar bestaansgeschiedenis de tweede klasse, na het kampioenschap in de derde klasse in het seizoen 2014-2015. Nico van der Laan neemt afscheid na een negenjarig dienstverband bij zondag 1. Onder Rob Vliek werd Nico gepromoveerd tot elftalleider, die functie heeft Nico sindsdien altijd bekleed. Dat natuurlijk niet alleen, Nico was regelmatig met de vlag langs de lijn te bekennen, hanteerde de fluit bij andere wedstrijden en ook de klusjesdienst was Nico niet vreemd. Ook aanvoerder Tim van Dalfsen tuigt af na dit seizoen. Tim gaat zijn prachtige loopbaan als amateurvoetballer voorzetten in het routine elftal van zondag 2. 

De dag zal mede ingekleurd worden met de wedstrijd tegen GVAV Rapiditas om 14:30, waarna de receptie zal volgen in combinatie met een barbecue. Wil jij meedoen met deze barbecue, geef je dan voor woensdag 16 mei op via timvandalfsen@hotmail.com. De deelname kost slechts € 5,-. Dit kan afgerekend worden op de dag zelf. Niet onbelangrijk te vermelden, maandag is iedereen vrij op de tweede pinksterdag! Graag begroeten wij jullie allen op zondag 20 mei!

To Top