Junioren

Mooie winst partijen bij slechts zes potjes

Door de vakantie kwam de jeugd afgelopen weekend niet in actie. Aankomend weekend wel, maar ook dan staan er slechts vier jeugdwedstrijden op het programma. Wel kwamen er senioren elftallen in actie. Zes ploegen mochten de grasmat betreden.

Daar zaten vier winstpartijen bij, waaronder die van zaterdag 1. Daar kunnen we in dit weekendverslag uitgebreid verslag van doen, maar elftalleider Rob Kuiper schreef het wedstrijdverslag voor zaterdag 1 die elders te lezen valt op de voorpagina.

De vrouwen 2 mocht afreizen naar de voetbalvereniging Korreweg, kortweg VVK, waar zij de punten nipt aan de tegenstander moest laten. Het eindigde in 2-1.

Zaterdag 2 wist VVK 5 wel te verschalken. Door de 4-2 overwinning in eigen huis klom zaterdag 2 naar de vierde plek in de vierde klasse G. Zaterdag 4 speelde een vrij merkwaardige wedstrijd op bezoek bij The Knickerbockers. Tegen het veertiende van de studentenclub keek zij na een half uur tegen een 5-0 achterstand aan, maar wist zich in de tweede helft bijna tot een punt terug te knokken. Helaas strandde de inhaalslag bij 5-4. Zaterdag 5 wist te overtuigen te Lycurgus 10. De wedstrijd eindigde in 1-5. De enige wedstrijd op zondag werd gespeeld door zondag 5. Zij won in eigen huis overtuigende van Gruno 5: 5-1.

To Top