Mededelingen

Nieuwe Walking Football dag op 19 juni

 
Ons eerst experiment Walking Football op 17 april jl. is bijzonder succesvol verlopen. We hadden niet alleen mooi weer, maar we stonden daar ook op de mat met drie teams en hebben een halve competitie Walking Football gespeeld in de vorm van drie korte wedstrijdjes per team. Een nieuwe ervaring en  voor het gros van de deelnemers zonder meer positief. Met na afloop ook nog eens koffie met broodjes.
 
We kijken nu naar een vervolg:
 
We plannen daarom op dinsdag 19 juni, 11.00, Sportpark Coendersborg, kantine Amicitia VMC een volgende sessie en nodigen jou daar (opnieuw) voor uit. Mocht je 60-plussers in je omgeving hebben, die toch nog een balletje willen trappen en ook het sociale contact niet schuwen, dan zijn ook deze van harte welkom.
We spelen dan opnieuw tegen de Old Stars van FC Groningen.
Als vereniging bekijken we de haalbaarheid om het initiatief Walking Football in het zuidelijke deel van de stad Groningen structureel van de grond te krijgen, ingaande het nieuwe voetbalseizoen. Dat zou dan kunnen leiden tot een wekelijks moment op dinsdagochtenden en bv. maandelijks een korte competitie met andere teams Walking Football in Stad en Ommeland. Maar vanzelfsprekend alleen bij voldoende animo: het zou mooi zijn als we toe zouden kunnen groeien naar een groep van ca. 15 spelers.
 
Graag verneem ik van jullie of je op dinsdag 19 juni aanwezig kunt/wilt zijn. Ook hiervoor geldt dat de sessie doorgaat mits tenminste 6 belangstellenden hebben aangegeven aanwezig te kunnen zijn. We kunnen dan een team vormen.
To Top