Dames 2

Vrouwen 2 leert TLC VR1 een lesje en geeft goede voorbeeld voor rest van seniorenteams

 

Een ode aan de vrouwen 2. Waar de rest van de seniorenteams niet thuisgaven, was het de vrouwen 2 die als enige de volle buit wist te behalen. TLC VR1 werd met maar liefst 7-0 aan de kant geschoven. 

Verder was het afgelopen weekend qua uitslagen kommer en kwel voor de seniorenteams. Zondag 3 wist als enige nog een punt te behalen. Op bezoek bij GSAVV Forward 4 bleef de teller hangen bij 2-2. Zondag 4 moest de punten in Farmsum laten. Tegen het vierde team van Farmsum werd het 2-0.

Zaterdag 3 liet zich kennen op bezoek bij Helpman. Helpman 3 kwam veel feller uit de startblokken en wist dat ook in de score uit te drukken. Zaterdag 3 leed een zeldzame grote nederlaag, het werd 4-0. Zaterdag 4 kende met een krappe selectie een moeilijke middag tegen Potetos 2. Het werd 2-4. Ook werd het 2-4 in de wedstrijd tussen zaterdag 5 – HS’88 5. 

Met een resultaat van vier punten uit zes wedstrijden was het qua punten een gematigd weekend voor de seniorenteams. Hopelijk dat men verder genoten heeft van Bevrijdingsdag. Aankomend weekend komen de standaardteams weer in actie en is er ook weer een vol reserveprogramma. Tot dan!

To Top