Wedstrijdverslagen

Enkel zaterdag 6 speelt nog voor kampioenschap

 

Waar de meeste reserve-elftallen de wedstrijd van afgelopen weekend niet meer zo heel nauw namen, staat er voor zaterdag 6 wel degelijk nog wat op het spel. Met nog één wedstrijd te gaan staat zaterdag 6 twee punten achter op DIO Groningen 3. De hoop is gevestigd op Be Quick 4, dat zaterdag om 19:30 Dio Groningen 3 moet verschalken om zaterdag 6 kampioen te maken.  

Zaterdag 6 kwam zelf afgelopen donderdag al in actie, in de thuiswedstrijd tegen Middelstum 4. De nummer 8 van de competitie werd simpel afgewimpeld. De score van 3-0 oogt solide. Het is voor de heren hopen dat DIO Groningen in haar laatste wedstrijd een verliespartij laat noteren, dan kan zaterdag 6 nog promoveren naar de vijfde klasse en het kampioenschap vieren. Zet nog even aan mannen!

Verder werden er op zaterdag nog drie andere wedstrijden afgewerkt. Zaterdag 3 was een van elftallen die de teugels liet vieren. Nadat de loting uit had gewezen dat de ploeg in een 3-4-3 formatie ging spelen, werden er behoorlijk wat wisselingen doorgevoerd in ‘welk poppetje op welke plek’ plaats zou gaan nemen. Dit uiteraard ook door de loting. Mede hierdoor ging de ploeg van trainer Rens Hendriks (schitterde in afwezigheid) gestrekt. De wedstrijd werd met 4-6 verloren.

Voor zaterdag 4 zijn de inhaalwedstrijden een uitputtingsslag geworden. Ook de wedstrijd in en tegen Stadspark werd verloren zonder een doelpunt te maken. Dit keer werd het 4-0. Het einde van het seizoen lonkt voor zaterdag 4. 

Voor zaterdag 5 zit het seizoen erop. Door een keurige 3-0 overwinning op Westerlee 2 eindigt zaterdag 5 keurig tweede in haar competitie.

Zondag 3 wist weer te winnen. Dit keer was FC Lewenborg 3 aan de beurt. Door de 5-2 overwinning eindigt zondag 3 in de subtop van haar competitie.

Ook zondag  4 pakte de winst. Zij wist maar nipt te winnen van nummer laatst Farmsum 3. De wedstrijd eindigde in 2-3. Zondag 4 sluit aankomend weekend het seizoen af tegen nummer twee Velocitas 1897 2. De wedstrijd start om 12:00 in Stadspark.

To Top