Junioren

Jeugd sluit aankomend weekend af met een speciale dag

 

Twee jongensteams en twee meisjesteams mochten dit weekend nog aantreden. Dit echter zonder succes. Alle vier de wedstrijden werden spijtig genoeg verloren.

JO11-2 en JO11-3 mochten beiden afreizen naar Lycurgus. JO11-2 speelde daar tegen JO11-3G van Lycurgus. Voor een jeugdwedstrijd vielen hier opmerkelijk weinig doelpunten. Slecht eentje, deze in het voordeel van Lycurgus, waarmee het 1-0 voor de thuisploeg werd.

JO11-3 kreeg er iets meer tegen. Dit kwam mogelijk omdat hun wedstrijdvoorbereiding de soep in liep doordat zij werd opgehouden door een kudde schapen. De jongens waren hierdoor het ritme en de concentratie in de wedstrijdvoorbereiding wat kwijt en enkel daardoor ging Lycurgus JO11-5 met de overwinning aan de haal. De wedstrijd eindigde in 6-2, maar wie weet hoe het gelopen was als…

Verder kwamen de MO15-1 en de MO15-2 beiden op eigen terrein in actie. MO15-1 kreeg Fc Grootegast MO15-1 op bezoek en ook in deze wedstrijd viel slechts één doelpunt te bespeuren: 0-1.

De meeste goals vielen in de wedstrijd van MO15-2. Zij kregen flink op de broek van VVS MO15-1. De wedstrijd eindigde in 1-8.

Aankomend weekend sluit de jeugd het seizoen in stijl af. In samenwerking met de Vrienden van Amicitia schuift de jeugdcommissie de eigen jeugd nog één keer dit seizoen een leuke dag voor.

Het hoofdbestuur wil de jeugdcommissie weer hartelijk bedanken voor het ongelooflijke harde werk wat zij weer heeft geleverd dit seizoen. Mede door hun tomeloze inzet is er aankomend seizoen weer een JO19 (voormalig A1) actief binnen Amicitia VMC. Dit mag de jeugdcommissie volgens het hoofdbestuur zien als een pluim op haar werk. Allen heel veel plezier gewenst aankomende zaterdag en tot ziens in het seizoen 2018-2019.

 

To Top