Mededelingen

Rico Sloover slaagt voor opleiding HO C van KNVB

 Dat de jeugdcommissie hard werkt is een feit. Dat zij daarnaast denkt om zich hierin verder te ontwikkelen is al helemaal grandioos. Rico Sloover wist vorige week dinsdag zijn ‘HO C’ certificaat te halen bij de KNVB.

Dat ging uiteraard niet zomaar, er is ontzettend hard gewerkt om dit papiertje te bemachtigen. Het past dan ook in de lijn die de jeugdafdeling de laatste jaren heeft ingezet. Waar tot voor een paar jaar terug er geen jeugdafdeling binnen Amicitia VMC te bespeuren was, is deze zelfde afdeling de laatste jaren als een komeet de lucht ingeschoten. Rico heeft de wil getoond zich mee te ontwikkelen en heeft deze ontwikkeling luister bijgezet door zijn diploma Hoofdopleidingen C te halen bij de KNVB. De club wil Rico Sloover van harte feliciteren en hoopt nog lang te kunnen profiteren van zijn kennis en kunde!

To Top