Junioren

Seizoensafsluiter jeugd een groot succes

Afgelopen jaar sloot de jeugd een mooi seizoen af met een dag vol festiviteiten. Een opblaasgoal, touwtrekken of voetballen tegen je ouders: het stond allemaal op een programma. Hierbij een terugblik op deze vermakelijke dag.

Om 10:00 mocht de JO7 al tegen hun eigen ouders aantreden. Op datzelfde tijdstip mocht JO11-4 latje schieten en begonnen JO13-1G en JO13-2G aan een potje touwtrekken. Twintig minuten later mocht JO8-G2 beginnen aan de dribbelestafette op veld 2 terwijl JO7 mocht gaan ‘Dieren schieten’. 

Kortom, de jeugdafdeling had er weer alles aan gedaan om er een vreugdevolle dag van te maken. Nog nooit hadden er zoveel jeugdleden meegedaan aan de afsluitende dag. De activiteitenmiddag eindigde om 12:20, waarna er voor iedereen een ijsco klaar lag. Daarna mochten de JO11-1, de JO11-2, de JO11-3, de JO11-4, de JO13-1G, de JO13-2G en de JO15-1G nog voetballen tegen de ouders. Afsluitend kwam de MO15 uit tegen de vrouwen 1. 

De Vrienden van Amicitia en de Jeugdcommissie mogen bedankt worden voor deze afsluitende dag. Met deze vreugd kan men de zomer in! Tot in het seizoen 2018-2019!

To Top