Mededelingen

Zaterdag 1 neemt op 14 juli afscheid van sterkhouders

Op zaterdag 14 juli neemt zaterdag 1 afscheid van een aantal sterkhouders van de afgelopen jaren. Nanne Iedema (jarenlang hoofdtrainer) vertrekt naar zondag 1 en Mathijs Preenen (grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling die het elftal in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt) neemt afscheid vanwege een verhuizing. Daarnaast stopt Menno van de Keur als speler, hij gaat volgend jaar verder als leider en Giovanni Hainje heeft besloten om helemaal te stoppen.

Om op gepaste manier afscheid te nemen van dit viertal wordt vanaf 14:30 de wedstrijd oud zaterdag 1 – huidige selectie gespeeld. Aansluitend is er een barbecue en komt zanger Chris de Roo ons vermaken met een optreden.

Iedereen is welkom om deze dag aanwezig te zijn. Wil je meedoen met de barbecue, geef dit dan uiterlijk woensdag 11 juli door aan marijnvanwieringen@gmail.com en/of jelmerpreenen@hotmail.com

To Top