Bestuur

Start seizoen 2018-2019 met het nieuwe trainingsschema (update)

Nu de warmste temperaturen ons land weer hebben verlaten is het eindelijk weer tijd voor waar wij allen een paar maand naar uitgekeken hebben, namelijk: voetballen. Zondag 1 was alweer een poosje onderweg en ook zaterdag 1 heeft er sinds deze week weer enkele trainingssessies opzitten.

Hierbij mag geconcludeerd worden dat het seizoen van start is gegaan. Niet dat er een mededeling op deze site heeft gestaan dat het complex gesloten was, maar laten we in ieder geval stellen dat elk elftal weer vrij is om te gaan training. Voor sommigen is het dan de vraag waar men op welk tijdstip aan de slag mag. Dat antwoord wordt gegeven in het hieronder weergeven document in de link. Bij deze wenst het bestuur een ieder een prettig seizoen toe, het seizoen 2018-2019.

Trainingsschema 2.0

To Top