Bestuur

Vernieuwd Zondag 1 is gestart met de voorbereiding op het nieuwe voetbal seizoen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! In het komende seizoen zal het vlaggenschip op zondag uitkomen in de zondag 3e klasse B. Op voorhand een mooie competitie met veel bekende tegenstanders uit de provincie Groningen en Drenthe.

Nadat er enigszins een zorgelijke situatie ontstaan was op einde van het vorige seizoen, heeft de club de handen uit de mouwen gestoken om een prestatief elftal op de been te krijgen. In samenwerking met de twee nieuwe trainers, Nanne Iedema en Jonathan Schipper, en met hulp van een aantal betrokken clubleden, hebben we een zondag 1 selectie weten te vormen.

De selectie is gevormd met veel spelers vanuit de club zelf. Daarnaast zijn we verblijd met de komst van een aantal spelers van buiten de club die de selectie komen versterken. In de loop naar het seizoen stellen we de nieuwe spelersgroep graag aan u voor.

Deze gedreven spelersgroep is afgelopen zondag, 12 augustus, onder begeleiding van het nieuwe trainersduo begonnen aan het voetbalseizoen. Het zal een uitdagend seizoen worden, waarbij de trainers veel doorgroeimogelijkheden zien. Wij wensen de beide trainers samen en spelersgroep veel succes in het nieuwe seizoen.

Sportieve groet,

De Technische commissie

To Top