Bestuur

Bruikleenovereenkomsten zijn getekend!

Alle teams hebben nu hun bruikleenovereenkomst materialen ondertekend (via Hans van Woerkom, onze materiaalman). De bedoeling is dat we als club beter willen gaan toezien op het beheer van het materiaal (ballen, hesjes, pilonnen, waterzak, verbandsetje, etc.).

Discipline hier graag. Met het beheer (Jos, Harrie) zal gesproken worden over stokken om ballen uit de sloot te kunnen vissen. Deze ontbreken (weer), op te hangen aan de lichtmasten zou een oplossing kunnen zijn. bovendien zal  de gemeente het groen gaan uitdunnen, opdat het ballen uit de struiken halen een uitvoerbare actie is. Maar laten we ons niet verschuilen achter de randvoorwaarden. Let erop dat het materiaal niet verloren gaat. Op de volgende elftalleidersbijeenkomst komen we hier op terug en gaan we zien wat de ervaringen met deze aanpak zijn.

To Top