Bestuur

Coördinatie clusters

Voor het cluster clubscheidsrechters zijn we als bestuur (Jake Kamminga) inmiddels in gesprek met een kandidaat, nl. Richard Mosselaar. Hij overweegt serieus deze rol te gaan vervullen, daarbij ondersteunt door Jake Kamminga (bestuur).

De inzet is op coördinatie van de senioren teams, die niet in de a-categorie vallen, als ook JO-17 en 19. We dienen ons te realiseren dat coördinatie niet alle gaten in deze planning zal kunnen oplossen wegens een tekort aan clubscheidsrechters, ook zijn enkelen geblesseerd. er zal gezocht moeten worden naar creatieve oplossingen in deze. Het bestuur vindt aandacht voor clubscheidsrechters van belang, horend bij de basiskwaliteit van het voetbalgebeuren en zet zich in om tot een goede invulling daarvan te komen, waarbij ook aandacht voor het uitwisselen van ervaringen, eventueel scholing en aandacht voor goede materialen voor onze fluitisten.

Daarnaast gaat Koen Blansjaar het cluster Zorg/Hygiëne coördineren, daarbij ondersteund door de voorzitter. Een aantal voorzieningen zijn inmiddels weer op een hoger peil gebracht, waaronder de centrale verbandkist, koelcompressen (via Harrie Wilken beschikbaar), een nieuwe brancard is besteld. Er is een cursus kleine sportblessures geweest, verzorgd door Huid voor de Sport. Er waren 6 Amicitianen aanwezig. De cursus bleek erg theoretisch, een van de vervolgplannen is om op locatie meer kleinschalige sessies te organiseren en meer toepassingsgericht, te verzorgen door koen Blansjaar. Verder wordt de fysioruimte heringericht. De ruimte is uitsluitend beschikbaar voor ZO1 en de fysiotherapeuten/oefentherapeuten binnen onze club.

To Top