Bestuur

Elftalleidersbijeenkomst op donderdag 25 oktober

 

Op 25 oktober vindt de eerste elftalleidersbijeenkomst van het seizoen 2018-2019 plaats. Hierin worden verschillende zaken vanuit de club besproken, maar kunnen de elftalleiders tevens weergeven wat er binnen de spelersgroep speelt wat ook belangrijk kan zijn voor de club!

We bespreken daar allerlei m.n. organisatorische kwesties die te maken hebben met de teams vanuit de gedachte dat we ook via de elftalleiders tal van zaken op een goede wijze met de leden kunnen communiceren. En dat geldt ook andersom: leden/spelers/elftalleiders kunnen ook hun ei kwijt waar het gaat om verbeterpunten in de organisatie. De elftalleiders ontvangen een agenda per mail. Alle elftalleiders worden bij deze ook langs deze weg uitgenodigd! Mocht jij niet nou kunnen, vraag dan een van je spelers om deze meeting bij te wonen!

To Top