Ingekomen

Graag aandacht voor de bardiensten in de kantine

In de organisatie constateren we enige verruwing waar het gaat om de bardiensten.

Graag wijs ik jullie –ook mede namens Jos en Harrie- nog eens op het protocol, dat in de kantine hangt/ligt: als je als team bardienst draait  dan betekent dat niet dat alle teamleden achter de bar kunnen gaan staan te tappen, maar dat de elftalleiders heeft geregeld dat 1 of 2 spelers die rol die keer vervullen. En dat die 1 of 2 spelers dan ook voor hun periode achter de bar blijven staan, de kassa beheren, etc.. Anderen hebben daar dan niets te zoeken. Dat geldt overigens ook voor anderen, die géén bardienst draaien, waaronder ook bestuursleden. Vaak met goede bedoelingen, als het druk is even bijspringen, maar niet doen: even op je beurt wachten en de mensen achter de bar serieus nemen.

En: op vrijdagavond is de frituur gesloten, tenzij dat met Jos is overlegd!

Verder is een nieuw punt in het protocol, dat m.n. op vrijdagavond de bardienst zorgt voor het opruimen van peuken op de buiten terrassen, ook op de grond. Dit i.v.m. het rookvrijbeleid als de jeugd speelt. We moeten dat samen op een prettige manier gaan handhaven. Dit alles voor een rookvrije jonge generatie!

To Top