Junioren

Vacatures binnen de jeugdafdeling

Binnen de jeugdafdeling zijn er op enkele posities nog mensen nodig. Dit voor de volgende taken.

Vacature wedstrijdsecretaris jeugd

In verband met het vertrek van Jelle Tamminga, is de jeugd van Amicitia-VMC naarstig op zoek naar een wedstrijdsecretaris.

Je maakt wekelijks de veld- en kleedkamerindeling voor onze jeugdspelers, voor zowel competitie-, beker- en oefenwedstrijden. Hiervoor is een werkwijze aanwezig. Je verwerkt uitslagen in de wedstrijdzaken app waar nodig. Je coördineert wedstrijdwijzigingen. Het gaat om circa 1-2 uur werk per week en is vooral computerwerk, dus je kunt het thuis en in je eigen tijd doen.

Vacature sponsorcommissie jeugd

De jeugd van Amicitia-VMC zoekt één (of meer) enthousiaste vrijwilliger voor onze sponsorcommissie.

Je bedenkt/maakt beleid en organiseert activiteiten om sponsors te werven. Je houdt contact en maakt potentiële sponsoren enthousiast om de club te gaan steunen. Sponsors ondersteunen activiteiten, financieren aankoop van ballen, doeltjes etc. Je onderhoudt de contacten met onze sponsoren door evenementen te organiseren; dit zal in samenwerking met de sponsorcommissie van de senioren zijn.

Vacature onderhouden website jeugd

De jeugd van Amicitia-VMC zoekt een enthousiaste content beheerder voor de jeugdpagina van onze website: https://www.amicitiavmc.nl/v2/junioren/

Je krijgt hiervoor toegang tot de WordPress functionaliteit van de website. Het gaat om circa 1-2 uur werk per week en is vooral computerwerk, dus je kunt het thuis en in je eigen tijd doen.

Vacature TC lid

De jeugd van Amicitia-VMC wil de Technische Commissie (TC) uitbreiden en zoek hiervoor versterking! Je bent actief betrokken bij beleid, indelingen van teams en visie voor de toekomst. Dit alles binnen het kader van het aanwezige Jeugdbeleidsplan en samen met de twee andere verenigingen op ons Sportpark: Blauw-Geel en Oranje-Nassau. Het gaat om circa 2-4 uur tijdbelasting per week en geeft je de mogelijkheid om dicht bij het technisch reilen en zeilen van een grote jeugdafdeling betrokken te zijn.

Interesse of vragen? Mail of bel:

Rico Sloover

0644106523 sloovert@gmail.com

of:

Michel van Es

0651998004 michelvanes@mac.com

To Top