Junioren

Wil jij een bijdrage leveren aan de sportieve drift van jouw Amicitiaan? Dat kan!

Beste opa, oma, vader, moeder, tante, oom en andere (verre) familieleden van de kids van de SJO Amicitia/BG/ON,

Zouden jullie mee willen helpen met het sponsoren van materialen (ballen, ladders, hesjes etc)? Kijk even op de onderstaande link en misschien wilt u wel een bal sponsoren voor uw (klein)kind, neef of nicht. Het artikel komt t.g.v. het team waar het kind in speelt (alle teams staan duidelijk vermeld!)
Extra: u kunt uw naam verbinden aan een bal, dus op de bal staat dan bijvoorbeeld: van opa Piet! Maar er is veel meer te sponsoren dus neem gauw een kijkje en hopelijk kunnen de kids mooie materialen bijschrijven bij hun team, zodat ze supergoed kunnen trainen en wedstrijden spelen. De link is hieronder te vinden:

https://www.emsporting.nl/amicitia-vmc-sponsorartikelen#filter:df5835fb3b02eb53dacd34538b40b7a6

To Top