Ingekomen

Eindejaarsquiz op 21 december bij Amicitia VMC

Net als afgelopen jaar hebben enkele mensen weer hun handen uit de mouwen gestoken om een eindejaarsquiz te organiseren. Dit jaar is het wederom Jelle Tamminga die dit initiatief genomen hebben.

Vorig jaar was het al een doorslaand succes en ook dit jaar is er weer veel tijd en energie in gestoken om de eindejaarsquiz gereed te maken. Vorig jaar bleek er veel opkomst te zijn, met de Amicitiaanse sfeer erbij. Wat wil men nog meer..?! 

De quiz start tussen 20:30 en 21:00, afhankelijk van de teams die trainen en de quiz eindigt dan ongeveer tussen 22:30 en 23:15. Men hoeft zich geen zorgen te maken om de bardienst, die is reeds ingedeeld.

Over de indeling van de teams: men kan zich per team opgeven van 4 a 5 spelers. Ook individueel opgeven mag, diegene worden op de avond zelf ingedeeld. Opgeven kan via het volgende mailadres: pubquizamicitia@gmail.com

Tot dan, neem je grote glimlach mee, een gezond verstand en de wil om te winnen!

To Top