Ingekomen

Snert toernooi ouderwets een groot succes

Afgelopen weekend was het weer zover: het snert toernooi stond op de rol. De organisatie (bestaande uit Jos Hegeman, Jelle Tamminga en August Kuipers) wist goed te anticiperen op de winterse omstandigheden en schakelde om naar de Ulgersmaweg. Alhier kon er gevoetbald worden bij Indoor Soccer Groningen.

De vrouwen mochten de middag aftrappen. Waar men de competitiviteit thuis wil laten bij vriendschappelijke toernooien, kan dat meestal na de eerste wedstrijd de ijskast in. Zo ook voor de vrouwen. Vele Amicitianen namen deel aan het toernooi, maar ook waren er externe teams te bewonderen. Zeven teams deden mee in het vrouwen toernooi. Uit de twee poules kwam Gorecht 1 als winnaar uit de bus. Gefeliciteerd aan vrouwen 1 van v.v. Gorecht.

Het mannentoernooi werd iets ruimer bekleed. Tien teams deden hier aan mee. Een finale bleef achterwege, volgens de organisatie omdat er een te groot kwalitatief verschil zat tussen de beide poules.

Het moge een uitspraak voor verliezer zijn, maar meedoen is belangrijker dan winnen. Het was een zeer geslaagd toernooi en de club wil daarom de organisatoren bedanken voor de tijd en moeite. Ook de externe teams worden bedankt voor hun deelname. Come again!

To Top