Junioren

Jeugd Sponsor Actie loopt weer!

Steun Amicitia VMConze club, met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan 
De Savornin Lohmanlaan 86-88  in Groningen.

Aankomende zondagmiddag, 24 februari, gaan Manon en Lisa de winkel in Amicitia VMC stijl inrichten. Zaterdag 2 maart is de dag dat we in de winkel mogen staan vanaf 12:00 tot en met 17:00 (iets later dan normaal). Ook zullen een aantal jeugdteams die in de winkel onze club en jeugd promoten.

Ook voormalig voorzitter en clubheld Jos zorgt voor verkoop van de weekendaanbieding in de kantine van de weekend aanbieding van de Poiesz. Ook de punten die hiermee vergaard worden komen onze club ten goede.

In de link hieronder vindt u de aanbiedingen en de punten die ermee verkregen kunnen worden.

https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa/aanbiedingen

Tijdens de Jeugd Sponsor Actie van 11 februari t/m 7 april a.s. verzamelen de deelnemende verenigingen zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten, om hier sponsorgeld voor hun vereniging mee op te halen. Het komt onze jeugdafdeling ten goede, waardoor wij hopen op uw inzet. Steun de jeugd!

To Top