Ingekomen

Back to the Fridays feest op komst

Waar in voorgaande seizoenen het op vrijdagavond na de trainingen ontzettend gezellig was in de kantine is dit met de jaren ietwat vergaan.

Die conclusie trok het zondag 2 elftal van Amicitia VMC. Enkele heren besloten om deze reden een initiatief bij het bestuur neer te leggen om de vrijdagavond ouderwets aan te kleden. Dit door een Back to the Fridays party te organiseren.

Dit feest zal plaatsvinden vrijdag 19 april. De heren van zondag 2 hebben vermaak geregeld, waarmee deze avond weer als vanouds gevierd mag worden. Het feest is voor iedereen toegankelijk, dus familie en vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom. Ook weer aanwezig is stemband virtuoos Benny Bakker. Voor wie de Amicitia feestjes regelmatig bezoekt zal Benny geen onbekende zijn. De man met de gouden strot is een vriend van de vereniging.

Zet een kruis door je afspraken op de 19de van april en kom gezellig naar de Amicitia VMC kantine!

To Top