Kantine bezetting & verjaardagen

Herman’s verjaardag groots gevierd met ontbijt op de club

De man die er altijd is, ook als je het niet verwacht. Herman Veenker vierde op vrijdag 8 maart zijn 70ste verjaardag. Een heugelijk feit, welk elk jaar groots gevierd wordt.

Zoals elk jaar hadden de vrouwen van 1 & 2 weer flink hun best gedaan om Herman een prettige verjaardag te schenken. Om 10:00 s’ochtends op zaterdag 9 maart stond er al een flink ontbijt voor Herman klaar. Voor menigeen een pittig tijdstip, maar niet voor Herman. Die had wederom zijn bed om 6:00 in de ochtend al verlaten.

Niet voor niets dus. Waar elk jeugdlid op de club Herman een boks kwam geven voor zijn verjaardag werd er dus ook stevig ontbeten en gezellig geklets met een stevige boterham en een glas jus in de hand. Ook via deze weg wil Herman de vrouwenelftallen hartelijk bedanken voor hun inzet en energie die zij wederom voor hem hebben gegeven.

To Top