Senioren

Update: MIXTOERNOOI GAAT NIET DOOR

Zaterdag 22 juni is het dan eindelijk weer zover, het mixtoernooi komt er weer aan! Vorig jaar was het weer een doorslaand succes. De organisatoren van zaterdag 3 konden keurig acht teams samenstellen die de middag met de bal aan de voet kleur gaven. De jongens van zaterdag 3 vonden dit leuk om te doen en hebben daarom weer het initiatief genomen voor het aankomende mixtoernooi!

Uiteraard kan jij hier bij zijn! Het liefst met zoveel mannen of vrouwen uit jouw team, maar zoals de toernooi naam doet vermoeden: de teams worden door elkaar gehaald zodat jij kan kijken of jij samen kan spelen met, let’s say, mannen uit zaterdag 2, zondag 4 of vrouwen uit vrouwen 2. Het toernooi vangt dit jaar aan om 15:00 en eindigt om 18:00. Dan zal de ALV van een uur volgen en daarna beginnen we met de bbq. Voor deelname aan het toernooi betaalt men € 2,50 euro, voor de bbq € 7,50.

Uiteraard wordt er weer een barbecue geregeld en zal er ook weer gezongen worden. Of dat door een aangetrokken zanger gebeurd of door de deelnemers zelf is nog onbekend. En ook dit jaar zal de blinde pool weer in worden gevuld voor de wedstrijden op het WK voetbal voor vrouwen. Er staan namelijk twee achtste finales op de planning!

Het bestuur wil daarnaast dit jaar het mixtoernooi combineren met een ALV. Deze zal gedurende het toernooi plaatsvinden. Iedereen kan bijkomen van de fysieke inspanning, maar wordt wel gevraagd om de oren open te houden om bestuurszaken te bespreken. Een experiment die z’n weerga niet kent.

Aanmelden voor het mixtoernooi kan via mixtoernooi.amicitia.2019@gmail.com. Kom allen, we maken er weer wat leuks van.

To Top