Junioren

Beschikbaarheid velden tijdens zomerstop en voorbereiding en aangepaste trainingsschema’s

Veld 2 krijgt nieuw kunstgras! Inmiddels is begonnen met de aanleg ervan.Goed nieuws uiteraard. Maar daardoor is in juli en augustus alleen veld 3 beschikbaar op ons sportpark.

Normaal gesproken is ons sportpark incl kantine in juli en begin augustus ook gesloten. Vanwege meerdere aanvragen hebben we besloten om deze zomer voor de liefhebbers om de vrijdagen veld 3 beschikbaar te houden voor trainingen en de kantine open te doen.

Voor de duidelijkheid willen we aangeven dat het vaste trainingsschema van het afgelopen seizoen hierbij niet van toepassing is.

De volgende planning geldt t/m vrijdag 9 augustus:

– Op de vrijdagen 5 juli, 19 juli en 2 augustus vindt er op heel veld 3 een 7×7 dames toernooi plaats van 19.00 uur tot 20.30 uur

– Elke vrijdag traint de zondagselectie op een half veld vanaf 20.30 uur.

Dit kan enige flexibiliteit vragen van diegenen die dan ook willen trainen. Maar in goed overleg lukt dat vast en zeker en wellicht is het juist leuk om teams te combineren om zo een grotere partij te kunnen spelen.

Van maandag 12 augustus t/m. vrijdag 30 augustus zal er ook een beperkte trainingsmogelijkheid zijn. Deze laten we nog weten.

Vanaf maandag 2 september zal het nieuwe kunstgrasveld 2 klaar zijn. Dan zal het nieuwe, deels veranderde, trainingsschema voor 2019-2020 ingaan. Ook dit wordt nog bekend gemaakt, we zijn hierover nog in overleg met ON en Blauw Geel.

De grasvelden 1, 4 en 5 worden pas in het weekend van 21/22 september vrijgegeven wanneer de competitie weer begint. In de drie weekenden ervoor, vanaf zaterdag 31 augustus, zullen de bekerwedstrijden worden gespeeld. Daarom ook het verzoek om oefenwedstrijden zoveel mogelijk uit te plannen.

Een hele fijne (voetbal)zomer gewenst!

To Top