Mededelingen

Uitnodiging voor het 90-jarig feest!

Beste leden,

Onze mooie vereniging Amicitia-V.M.C, kortweg Amicitia, bestaat 90 jaar. Dat moet gevierd! Natuurlijk doen we dat op sportpark Coendersborg, onze thuisbasis. Jong en oud, oud en jong: als jij een band of connectie met Amicitia VMC hebt of hebt gehad: Iedereen is van harte welkom!

Op 12 oktober 2019, vanaf 13.30 uur, zijn alle leden, vrijwilligers en Vrienden van Amicitia welkom om ons jubileum te vieren. Op die dag bestaat Amicitia exact 90 jaar en één dag.

In de goede Amicitia-traditie staan we op sportieve en ongedwongen manier stil bij onze verjaardag.

Om 14.00 uur start een 7×7 senioren mixtoernooi. Neem dus vooral je voetbaltenue mee. Heb je een klassiek Amicitia-shirt -u weet wel, die katoenen blauwe- dan maak je natuurlijk helemaal de blits. Voor het toernooi kan men zich opgeven via: website@amicitiavmc.nl.

Na de inspanning is het tijd voor ontspanning: Amicitia biedt haar leden, vrijwilligers en Vrienden een barbecue aan. Rond 18.00 uur is het buffet geopend. Geleidelijk aan zal het buffet overgaan in de feestavond. De DJ zal het dan overnemen; leden kunnen dan laten zien dat ze op de dansvloer net zo soepel zijn als op het veld.

Met het oog op de inkopen vernemen we graag of jij en je team komt op dit feest. Laat dit weten via website@amicitiavmc.nl.

Wat: 90 jaar Amicitia-V.M.C.

Waar: Sportpark Coendersborg, Amicitia-kantine

Wanneer: 12 oktober 2019, vanaf 13.30 uur tot 24.00 uur

Mochten er vragen zijn, mail ze dan ook naar website@amicitiavmc.nl.

To Top