Sponsoren

HANOS is de internationale horeca groothandel en totaalleverancier voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. HANOS is als horeca groothandel uitgegroeid tot een hanosorganisatie met achttien groothandelvestigignen verspreid over Nederland en België. Onze vestigingen zijn bijzonder sfeervol ingericht en het assortiment dat kunt u het beste zelf komen ervaren. Ook voor het aan huis leveren van uw bestellingen is HANOS de aangewezen leverancier van levensmiddelen en non-food producten. Met ons eigen distributienetwerk levert HANOS in heel Nederland, België en Duitsland.

grolsch

Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615. Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Nederland is de thuismarkt van Grolsch, hier ligt dan ook het zwaartepunt van de commerciële activiteiten. Grolsch brouwt uitsluitend bier en richt zich op het premium segment van de markt. Het sterke merk Grolsch staat daarbij centraal. De kracht van het merk vindt zijn oorsprong in ‘Vakmanschap is Meesterschap’ en in de unieke beugelfles. Het innovatief en creatief vermogen van Grolsch is aanzienlijk.

glasabelnGlas Abeln is al meer dan 40 jaar hét adres op het gebied van beglazing. Met 6 tot 10 ervaren vakmensen in dienst staat kwaliteit en service bij ons voorop. Wij zijn niet alleen specialist in het plaatsen van alle soorten isolerende beglazing maar ook hardglazen puien en deuren, veiligheidsglas en gelaagd glas wordt door ons vakkundig geplaatst. Wij bieden een 24-uurs glasservice die tijdens kantooruren via ons kantoor wordt gecoördineerd en na werktijden door onze centrale meldkamer (www.serviceglasherstel).

EM Sporting is sinds 2004 een groeiend bedrijf en een
totaalleverancier op het gebied van sport. emsportingGeen 9-tot-5-mentaliteit, maar bijna 24 uur per dag bereikbaar voor de klant.

De sportproducten van worden rechtstreeks vanaf fabriek, zonder tussenkomst van de detailhandel, verkocht aan particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven. Door verschillende samenwerkingen en dealerschappen, is EM Sporting in staat om middels korte lijnen en met een groot netwerk in te spelen op de behoefte van de klant.

Bij EM Sporting vinden klanten een uitgebreid assortiment aan sportkleding, trainingsmaterialen, ballen, voetbaldoelen, dugouts, sportprijzen en alles voor zowel indoor- als outdoor sporten. Voor het verzorgen van een professionele uitstraling is EM Sporting ook het adres voor de bedrukking en/of borduring van uw sportkleding, clubtenues, bedrijfskleding en promotionele kleding.

EM Sporting denkt mee met de klant in het opzetten van een eventuele kledingfonds, een gratis op maat gemaakte webshop en meerdere passende oplossingen.

makkenMakken verhuizingen is een erkende verhuizer. Dit betekent voor u en extra waarborg voor een veilige en zorgeloze verhuizing. Onze verhuizers zijn gediplomeerd, ervaren en deskundig. Ons materieel is schoon en verzorgd. Bovendien zorgen wij er tijdens de verhuizing voor dat uw spullen goed verzekerd zijn. Indien u van onze diensten gebruik wilt maken of u wilt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Confidenzo Heeft u behoefte aan rust over uw inkomen, wilt u
geen zorgen over de maandelijkse confidenzo_logo21huur of hypotheeklast, nu maar ook later niet? Wilt u duidelijkheid over de financiële risico’s welke u en uw partner en/of gezin lopen? Of bij brand, diefstal of andere
schade of verlies van uw eigendommen wilt u graag goed geholpen worden, en zekerheid hebben over vergoeding!? Dat kan!Betaalbare zekerheid op maat, dat is de doelstelling waar onze adviseurs naar streven. Ieder mens is uniek en daar past een persoonlijk financieel plan bij. Van de betere reisverzekering tot een uitgebreid  hypotheekadvies wat bij u past, wij regelen dat met groot plezier!

Pagina's: 1 2

To Top