JO 17-1 overtuigt tegen Helpman JO 17-2

4 November 2017, vandaag een mooie wedstrijd op de Esserberg. Beide ploegen gingen een lastige wedstrijd tegemoet. Beide ongeslagen. De eerste helft begint van beide kanten sterk. We moesten erg wennen aan de tegenstander. Dit heeft er mee te maken dat we nog geen sterke tegenstander gehad hadden. Aan beide kanten vallen wat halve kansen. We zijn iets sterker en komen voor met 0-1. Verder blijft de score hetzelfde in de eerste helft.

De tweede helft komen beide ploegen fel uit de kleedkamer. We weten dat het nog niet klaar is en zijn de betere ploeg op het veld. Na 10 minuten komen we met…

Eindfeest jeugd groot succes

Zaterdag 17 juni was het dan zover. Een circuit met leuke spelen, zoals scoren op een mega groot voetbal schietschijf, latje trappen, zaklopen en natuurlijk een wedstrijd tegen de ouders. Een ontspannen sfeer en blije kids. Al met al een geslaagde dag. Dankzij de hulp van veel ouders en in het bijzonder Gert Jan (organisatie) een prachtige afsluiting van het voetbalseizoen.

Amictia VMC JO17-1 wint opnieuw

Voor ons als team was het weer een belangrijke pot. Bij aanvang was al bekend dat de tegenstanders met vier spelers uit een hoger team speelden, wat kwam doordat de wedstrijd van GRC Groningen JO17-1 niet doorging. Dit is een trend die helaas vaker zichtbaar is in deze competitie, zoals vorige keer ook het geval was bij Helpman. Het bijkomend voordeel hiervan is dat we kunnen zien of we mee kunnen spelen op het niveau van de eerste klas. De tweede klas is vooralsnog te makkelijk voor ons, wat ook in de cijfers zichtbaar is: na vijf wedstrijden gespeeld te hebben, hebben we een doelsaldo…

Van yoga tot pizzapunten

Bijna herfstvakantie. Na een, voor de meisjesteams, stormachtig begin van het seizoen komen er nu wat luwe weken aan. Dat geeft mooi de tijd om de balans op te maken.

Het seizoen begon dit jaar al in de vakantie. Waarom de KNVB dit heeft bedacht is ons een raadsel, handig is het in elk geval niet. Gelukkig waren het “slechts” bekerwedstrijden, maar het kostte veel moeite om alles op tijd georganiseerd te krijgen en in elk geval 1 of 2 trainingen in de benen te hebben.

Toen bleek ook nog eens dat de verhouding tussen de -13 meisjes en -15 meisjes zo scheef was dat het niet eens goed…

Afscheid meiden

Afscheid meiden

Met Jump XL hebben Michèle en Ramano afscheid genomen van de meiden. In de afgelopen jaren zijn zij er, door hun grote betrokkenheid,  in geslaagd een prachtige groep bij elkaar te brengen. Dankzij training, coaching maar vooral ook teambuilding en gezelligheid zijn de meiden steeds beter gaan voetballen. Een kampioenschap zat er nog net niet in, maar dat is een kwestie van tijd. De taken van Michèle en Ramona zullen het komende seizoen worden overgenomen door Peter Hulshof en Harold Bosboom.