Rondleiding

Achter de schermen zijn Igor Schut & Rens Hendriks leden van Amicitia VMC hard aan de slag geweest voor Amicitia haar nieuwe website. Dit gebeurde in overleg met Jos Hegeman (voorzitter) en Simon Fruchnich (ledenadministrator). Het resultaat is na beta al enkele maanden te hebben gedraaid nu eindelijk af. Wij danken de leden voor de feedback die zij ons gaven, mochten jullie nog fouten ontdekken schroom niet om dan via het contactformulier op de contactpagina met ons contact op te nemen.

home

Wat is nieuw?

Het menu
Op de oude website was er menu dat het aan de nodige structuur ontbrak, het vernieuwde horizontale menu is aan de bovenkant v/d website te zien en is gebruiksvriendelijker en heeft een logische structuur:

  • Home te herkennen aan het huis icoontje en bevat uitslagen, programma, gouden schoen klassement, nieuws slide en alle actuele informatie omtrent Amicitia.
  • Nieuws op deze pagina staan alle mededelingen en wedstrijdverslagen van gespeelde wedstrijden door Amicitia.
  • Club informatie hier is alle informatie te vinden over de club zelf hierbij moet je denken aan de historie van de club, trainingsschema en nog veel meer.
  • Teams hier vind jij jou teampagina met de actuele standen en uitslagen, foto’s en teaminformatie.
  • Sponsoren wil je meer weten over de sponsoren van Amicitia dan kan je naar de sponsorpagina, hier vind je ook meer informatie over hoe je als bedrijf sponsor kan worden.
  • Contact voor vragen en opmerkingen is er ook een handig contactformulier waarmee je direct contact krijgt met de club.

SlideNieuws slide
Op de nieuwspagina is 1 van de eye catchers de nieuws slide die bovenaan de website afgebeeld staat. De nieuws slide bevat mooie foto’s van evenementen, wedstrijden en ander beeldmateriaal. De nieuwsslide toont een aantal verslagen/mededelingen die op de website geplaatst worden door onze web redactie. In de slide komen alleen de meest actuele wedstrijden naar voren die geplaatst worden en is hierdoor altijd ‘up to date’ zodat jij als lid van Amicitia direct kan zien wat er zoal speelt in en rondom de club.
Op de homepagina zijn ook een 3 tal mededelingen/wedstrijdverslagen te zien met daarbij een uitgelicht nieuwsitem dat groter afgebeeld staat. Mededelingen zijn hierbij te herkennen aan de rode kleur en de wedstrijdverslagen aan de goud gele kleur.

widget-uitslagenProgramma & uitslagen widget
In de programma widget worden de wedstrijden gemeld voor de komende 2 weken zodat jij direct kan zien tegen welke tegenstander je moet. Je hebt dus als team dus voldoende tijd om gericht te trainen, tactieken te bedenken en je te verdiepen in de tegenstander. Via de uitslagen widget worden de uitslagen van afgelopen weekend getoond, doormiddel van de groene en rode gradient over de uitslagen kan je in 1 oog opslag zien of onze club een goed weekend achter de rug heeft. De uitslagen en het programma zijn helemaal up to date en worden automatisch gegenereerd. Wij zijn dan ook trots om te melden dat je niet meer hoeft in te loggen op voetbal.nl om te zien hoe jou team ervoor staat.

widget-gouden-schoen

Gouden schoen widget
Ook op de homepagina is aan de rechterzijde onder de uitslagen widget het gouden schoen klassement te volgen. Zowel voor de junioren als de senioren is een handige widget te zien waar jij jezelf als topscorer direct terug kan vinden. Mocht je aan het eind van het seizoen bovenaan staan dan verdien jij dubbel en dwars de gouden schoen en daarbij uiteraard eeuwige roem. Scoren loont dus en daarom hopen wij dat Amicitia veelvuldig en net zal doen bollen zowel bij de junioren als de senioren.

Word lid widget
Wil je lid worden of meer informatie over het oprichten van een nieuw senioren team bij Amicitia dan kan je via de ‘lid worden’ widget onder het gouden schoen klassement je e-mail invullen. widget-lid-wordenDruk vervolgens op de word lid button en je krijgt direct een mailtje met meer informatie over hoe jij en je vrienden lid kunnen worden van 1 van de gezelligste voetbalverenigingen van Groningen.

Foto album
Onder de ‘word lid widget’ is een link naar het foto album te zien. Hier kan je alle foto’s zien van alle evenementen: feest avonden, toernooien etc. Mocht je foto’s hebben stuur ze dan gerust naar ons toe en wij plaatsen op de website.

 

 

To Top