Vrienden van v.v. Amicitia V.M.C.

Visie & Ambitie

Welke visie hebben de Vrienden?

Leden van de Vrienden van Amicitia willen eigenlijk maar één ding: iedereen die op wat voor wijze dan ook een band voelt met Amicitia, zo lang mogelijk bij elkaar houden. Amicitia betekent niet voor niets ‘vriendschap’. Door het onderhouden van een enorm bestand met allerlei oud-spelers, clubliefhebbers en vrijwilligers, maken de vrienden het mogelijk om een vriendschap voor het leven aan te gaan. Mooi toch? Dit doen ze niet uit de losse pols. De reünistenvereniging bestaat al sinds 1976 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bovendien zijn de statuten in een notariële akte vastgelegd.

Wie zitten er eigenlijk in het bestuur?

Het bestuur bestaat uit Marcel Winkels (voorzitter), Wim Bodewes (penningmeester), Willem Winkels (secretaris), Jellie Ettema, Menke Rozeboom en Hans Bodewes.

Welke doelen hebben de Vrienden van Amicitia?

  • Een band opbouwen doe je door samen dingen te ondernemen. Liefde voor voetbal is de gemene deler, maar de reünisten willen vooral:
  • De contacten tussen leden, oud-leden en vrienden van Amicitia bevorderen, van jong tot oud Vriendschappen helpen onderhouden en zo veel mogelijk nieuwe opbouwen.
  • Verbondenheid met Amicitia als moedervereniging stimuleren. Een plek bieden, waar iedereen die de club een warm hart toedraagt, terecht kan.
  • Dit doen ze door regelmatig activiteiten te organiseren. Hetzij voor een bepaalde leeftijdsgroep, hetzij voor een ieder die geïnteresseerd is.Dit doen ze door regelmatig activiteiten te organiseren, in principe voor een ieder die geïnteresseerd is en soms voor een bepaalde deelgroep op basis van bijv. leeftijd of teamverleden.

 

Ambities 2017

De voormalige Reünistenvereniging is van het stoffige, oubollige imago af! Dit is gelukt door in te zetten op uitbreiding en met name verjonging van het ledenbestand. De teller is sinds begin 2016 gestegen van 50 naar 112. In 2017 wordt ingezet op een pretentieus programma.

Wie kan reünist worden?

Vind je het belangrijk dat de club goede vriendschapsbanden opbouwt en behoudt met oud-spelers of Amicitia-verwanten? Ben je bovendien voor meer activiteiten naast het voetbal? Dan kan je voor slechts €30 per jaar Vriend van Amicitia worden! Er is geen leeftijdsgrens en je hoeft niet bij Amicitia te voetballen/gevoetbald te hebben.


Ik wil lid worden!

Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden als Vriend van Amicitia of bel Willem Winkels op 06-18190803.

To Top